Par er kjedelig

Litt sen oppdatering i kveld, men bedre sent enn aldri! ;)) Runden idag kan det sies mye om. Jeg gikk ut med en tanke om at scorene kom til å bli lave, så det gjaldt å være aggressiv fra tee og gå for det som var av pinner. Det skulle vise seg å belønnes.

Oppvarming var egentlig ganske spesiell. Jeg slo ikke ballen spesielt bra, så forhåpningene var egentlig ganske lave. Kanskje var det det som skulle til. Banen er i kjempe stand. Strøkne fairwayer og greener. Kanskje litt trege greener, men føler meg allikevel komfortabel med speeden. Jeg startet runden med en grei birdie. Et veldig bra utslag som la seg litt dårlig i et dårlig klippet område på fairway. Hadde kun 200 meter igjen, og slår en ok rescue. Den blir lang og jeg får en grei chip inn i motvind. Setter metersputten og peiser på videre. Spilte stort sett solid idag. Traff mange fairwayer og hadde to bogeys og fire birdies på front nine. Bogeyene kom etter en tre-putt og en bunker, to-putt.

På hull 10 startet moroa. Slår en dritbra drive litt til høyre i fairway ettersom det er out of bounds på venstre siden. Den carrer selvfølgelig midt i en fairwaybunker. Slurvefeil av meg. Da vi spilte inn dagen før var nemlig vinden helt motsatt, og jeg var ikke engang i nærheten av den bunkeren. Ballen ligger helt inntil kanten, og jeg får den ikke ut før på andre slaget. Ble dobbel bogey der og jeg lå på det tidspunktet på par. Var egentlig greit fornøyd med det. Kunne jo selvfølgelig lagt fire under, men det var fortsatt mange hull med gode birdie sjanser igjen.

Tråkker inn gass pedalen og går -6 de siste 8 hullene. 4 birdies og 1 eagle på vei inn og signerer for -6 og ledelse med ett slag.
Jeg har slått ballen ekstremt bra. Jeg har gitt meg selv mange birdie sjanser, og hatt en putter som har gjort jobben. Det er gøy å se at det er mulig å gjøre mye birdies, og at arbeidet jeg har lagt ned har fungert bra. Det er fortsatt to dager igjen, og mye kan skje. Jeg skal i allefall ut og jakte birdies imorgen og forhåpentligvis spille mer god golf. Det er gøy å se at formen er der, nå som det bare er en uke til jeg drar til USA!!

Det som er litt interessant å se, er at gjennomsnittsscoren på par-5 hullene er lavere enn par-4 hullene. Hadde birdies eller eagle på alle par-5 hullene og den dobbel bogeyen på par-4 hullet som trekker opp litt.

image

Hadde noen dårlig jernslag idag, så tok en tur på rangen etter runden.

image

 

I morgen går jeg ut 13.00, så har god tid til både trening og oppvarming. Livescoring kan dere finne her:

http://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1044#/competition/535155/leaderboard/623228

 

3 reaksjoner på “Par er kjedelig

  1. Hannah Hunter

    Utrolig sterkt Karoline! Kjør på og ha det gøy ute på banen!

  2. Roald

    Lykke til i morgen Karoline. ??vi heier på deg. Du er såååå god til å skrive. Klem fra mommo og æffæ?

  3. Elin

    Kan ikke si annet enn WOW⛳️???. Lykke til med ny runde imorgen?

Kommentarer er stengt.