Forbedringspotensiale

Da var andre turnering her i Norge over, og det med variert spill. Været og banen viste seg fra sine beste sider, og alt lå til rette for to dager med bra spill. Det ble dessverre ikke tilfellet.

image

Første runden var egentlig ganske bra. Jeg slo ballen solid og hadde mange fairway og green treff. Det eneste som stoppet meg fra å virkelig gå lavt, var en iskald putter. Jeg puttet nødvendigvis ikke så dårlig, men ingen putter over 1 meter ville i. Jeg hadde 16 greentreff og 35 putter, noe som vitner om solid spill frem til green. 16 par, 1 birdie og 1 bogey førte til en score på par. Med denne runden lå jeg allerede fem slag bak førsteplassen.

Etter bare 30 min pause, måtte vi ut igjen. Denne gangen fra hull 1 som ligger rett ved klubbhuset. Litt mer vind enn tidligere på dagen, men absolutt overkommelig. Jeg slo ballen bra, hadde selvtillit da jeg peiste ut en drive på 270 meter etter en grei kick og alt var like stabilt som runden før. Putteren var dessverre også like kald. Til tross for alle de gode birdiesjansene jeg gav meg selv, ble til kun 1 birdie på denne runden også. Det som derimot ikke var like bra denne runden var måten jeg avsluttet på. Det var varmt vær, jeg var sliten og hodet var ikke helt der det skulle være. Jeg slår en ball i vannet på hull 16 og presterer å chippe for så å treputte. Går av med trippel bogey og ligger på dette tidspunketet 4 over par. Etter en konge drive midt i fairway, ender ballen etter en skikkelig dårlig kick ute i vannhinderet og jeg går av med bogey. Avslutter med par og signerer for en runde på +5. Mister med det andreplassen og ligger 16 slag bak førsteplassen.

Gikk ut på sisterunden med samme taktikk som dagen før. Aggressiv fra tee og gå for alle pinner. Det skulle vise seg å bli straffet. 5 baller i vannet viser vel ganske greit at jeg ikke var like steady fra tee som dagen før. Jeg dobler allikevel antall birdies og signerer for en runde på +4. Kapret, med birdie på siste hullet, 3 plassen alene.

Etter to dager med mye spill, beviser jeg at jeg kan spille til tider mye god golf. Nå har jeg nesten 2 uker med trening før jeg setter meg i bil til Trondheim for å spille NM. Frem til da blir det mye puttetrening, og formen skal være på topp. :)))

Én reaksjon på “Forbedringspotensiale

  1. Roald Stiansen

    Gratulerer med 3 plassen. Du er god. Lykke til med NM i Trondheim . Klem fra mommo og æffæ??

Kommentarer er stengt.