Gotime

Da var innspillsrunden på Gamle Fredrikstad over og jeg kan melde om gode spilleforhold. Banen er i god stand og greenene er jevne og fine. For de som ikke har spillt banen, blir man utfordrer på det meste her. Det er både hull som er smale og brede, lange og korte. Greener som er store og ondulerte og greener som er små og flate. Man får virkelig tester store deler av spillet på denne banen. Vi spiller fra 57, noe som er forholdsvis langt i forhold til det vi har gjort tidligere. Likevel føler jeg ikke at dette er noen stor utfordring. Jeg rekker inn på flere av par 5 hullene og har lave jern inn på par 4 hullene. Vinden spiller likevel stor rolle på denne banen.

image

I morgen starter jeg klokka 9 fra hull 11. Det er et av hullene som ligger lengst unna klubbhuset, så man må nesten regne med en halvtime ekstra til oppvarmingen fordi man må gå helt ut dit. Allikevel er forholdene like for alle og en liten gåtur på morgenkvisten skal nok gå helt greit! :))

Xoxo koko

Én reaksjon på “Gotime

Kommentarer er stengt.