Det nærmer seg!!!

Idag er det akkurat 25 dager til avreise. 25 dager til jeg sitter på et fly til andre siden av verden. 25 dager til et nytt kapittel i livet starter. Det har vært en lang og tidskrevende prosess. Mye nytt man må sette seg inn i og mye papirer som skal fylles ut. Men nå er jeg nesten der. Klar for Kent State og collegegolf.

Alle som er eller har vært gjennom prosessen vet hvor mye det er som skal gjøres. Legesjekk, sende karakterer, søke om visum er ting som nødvendigvis ikke er så  vanskelig om man vet hvordan det skal gjøres, men for oss som aldri har vært gjennom det før, tar det både lengre tid og det er mye informasjon å sette seg inn i. Jeg startet heldigvis prosessen i god tid og jeg har hatt flinke coacher som har hjulpet meg underveis. Nå er de fleste papirene i orden og jeg kan konsentrere meg fullt og helt på golfen.

13730645_1092943467419195_1138766265_o

Sommerferien har gått unna i en fei. Mye jobbing og trening gjør at dagene bare fyker unna. Det har blitt mange sene kvelder på golfbanen og jeg har måttet avpasse treningen etter jobben. Har jobbet fra 10 til 18 nesten hver dag, og må da prøve å få inn til golf i tillegg.

13692386_1092943527419189_130604473_o

Det har ikke blitt så mange turneringer på meg i år som det har vært tidligere. Mye på grunn av at jeg har jobbet så mye, men også fordi jeg vet jeg har en collegeplass til høsten og kan slå meg litt til ro med det. Jeg har likevel fått trent mye. Jeg har to turneringer igjen før jeg drar over til USA, første er til uka. Da er det Titleist Tour på Gamle Fredrikstad. Jeg føler at spillet bare har blitt bedre og bedre de siste ukene, og jeg gleder meg til å spille turnering igjen.

Andre turneringen jeg skal spille før jeg reiser over er Norgesmesterskapet for juniorer som går på Byneset. Da blir det en lang biltur som står for tur og forhåpentligvis litt god golf også.

Det er viktig for meg nå og frem til jeg reiser over til USA og være i så god form som overhodet mulig. Vi er mange på laget som spiller om de fem plassene som får dra å spille turnering. Jeg vet at når spillet mitt er på det beste, har jeg gode sjanser for å klare det.

Nå er det bare å fortsette å bygge videre på de gode tendensene og fokusere fremover.

Om du vil følge med på turneringen til uke, legges resultatene ut her: http://www.golfbox.no/portal/golf_info/gbtourframe.asp?language=1044#/competition/535140/players

Xoxo K

3 reaksjoner på “Det nærmer seg!!!

  1. Anne Terjesen

    Hei og hopp min venn! Jeg følger med, og ønsker deg lykke til med turneringen! Klem tante Anne

  2. Roald stiansen

    Ønsker deg masse lykke til Karoline . Nå nærmer det seg til USA turen og vi gleder oss til å følge deg over.
    Klem fra mommo og Æffæ???

Kommentarer er stengt.