Deilig avslutning på en såder turnering

Da for første turnering i Norge for sesongen over. 3 runder med mye variert golf, men er egentlig overrasket over de gode periodene med tanke på hvor lite jeg har fått trent og spillt i det siste. Jeg visste da jeg pegget opp på første tee at alt kunne komme, og det gjorde det også.

Jeg startet lørdagen med en runde på 76 (+4). Ganske fornøyd egentlig, uten de store feilene. Banen var heldigvis ganske bred, så noen feilslag i ny og ne var ikke helt katastrofe. Men sant skal sies, roughen var seig å komme seg ut av. Jeg begynte under runden og hooke alt som går an å hooke, og derfor ble det også vanskelig å slå seg nære på innspillene. Runden var absolutt godkjent, og det var deilig å komme igang.

På andre runden fikk jeg virkelig smake prisen for lite trening. Alt gikk venstre og gjorde det vanskelig å få til en bra score. Jeg ble sliten og konsentrasjonen sviktet. En venninne fra NTG gikk caddie for meg og gjorde sitt for å holde humøret oppe. Endte 82(+10) for dagen og +14 totalt. Det betydde tidlig starttid og gode sjanser for å spille meg oppover på leaderboarden på søndag.

image

08.25 startet jeg siste runden. Pappa var tilbake som caddie og endelig klarte jeg å slå ballen bra igjen. Flighten bestod av 3 NTG spillere. Runden ble delt i 2×9 hull på grunn av fare for torden. Heldigvis viste været seg fra en grei side, men bare noen få regnbyger i løpet av runden. Jeg spilte mye bra golf, og bare noen slurve feil gjorde at jeg lå +2 etter 17 hull. Avslutter turneringen med stil og chipper i hullet for eagle på hull 18(9). Deilig runde på par. Klatret noen plasser, men jeg lovet meg selv at jeg ikke skulle bli for opphengt i resultatene, så det gjør jeg ikke.

image

image

image

image

Nå har jeg fått se hva som fungerer og hva som trengs å trenes på. Det er bra å se hvordan spillet er når det er litt press. Nå er det siste eksamen imorgen og muntlig eksamens trekk 13. juni. Frem til da er det trening som står på planen. Litt usikker på når neste turnering er for min del, men at jeg gleder meg til ferie er det ingen tvil om.

Over og ut
-Koko