Long time no see

Nå er det leeenge siden det har vært en oppdatering fra min side. Dagene, ukene og månedene har bare flydd avgårde. Prøver, presentasjoner, tentamener og eksamener har gått i ett, og det har vært lite tid til overs. Hva har skjedd siden sist?

Russetid!! Endelig en periode man kan ha det litt gøy, oppleve nye ting og bli kjent med nye folk. Vet det er mange forskjellige meninger om akkurat russetiden. Om hvordan idrettsutøvere skal forholde seg til fest og alkohol. Jeg var med på flere treff, blant annet tryvann og landstreffet i Stavanger. God stemning, musikk og fine folk. Jeg angrer ikke et sekund på de valgene jeg har tatt og de opplevelsene jeg har fått.

IMG_6545

IMG_6541
Elsk på denne jenta!
IMG_6255
Første helgen på tryvann var som dere kanskje kan se, ganske kald. Kanskje ikke så rart at russetiden gav en del sykdom.
IMG_6443
Kuleste helgen i hele mitt liv. Fikk være på konsert med mange av verdens beste artister/band.

IMG_6476

IMG_6232
Hawaiianas 2016

IMG_6506

IMG_6226
Russeknute: bade før 1. mai

IMG_6194

Selv om russetiden og flere tentamener ble lagt opp samtidig, følte jeg at jeg klarte å prioritere bra. Jeg tok blant annet en vippeprøve i fysikk(!) dagen etter landstreffet i Stavanger. Vippet heldigvis opp, og det viser at selv med liten tid (joda, hadde en 8 timers busstur å lese på hver vei), klarer jeg å lese og lære meg ting raskt. En erfaring å ta med seg videre over til USA.

Russetiden satte også sitt preg på oss alle. Mye sykdom har gjort at golf og fys har blitt satt litt til side for tentamen og eksamen. Heldigvis har jeg klart å bli forholdsvis frisk nå som eksamenene er i gang.

Jeg var så «heldig» at jeg kom opp i både matte og fysikk skriftlig eksamen. Man kommer opp i 3 fag skriftlig, og norsk hovedmål skal være en av dem. Nå er jeg allerede ferdig med fysikk og matte. Må si meg fornøyd med gjennomførelsen. Jeg fikk øvd bra, og selv om jeg syntes de var grisevanskelige, tror jeg at jeg står i begge fagene. Det er det eneste som teller for meg nå. Uten stå karakter på eksamen, blir det ikke college på meg til høsten. Derfor har det vært viktig å pugge såpass mye at dette ikke blir tilfellet.

IMG_6135
Nye køller!! <3

IMG_6151

IMG_6217

 

Selv om golfen har blitt satt litt side, er det fullt kjør nå og frem til ferien. Jeg har norsk eksamen til tirsdag, og etter det er det bare muntlig eksamen igjen og så er jeg faktisk ferdig med videregående! :O Til helgen er det norgescup på Nes 09, en turnering jeg ser frem til. Det er lenge siden sist turnering, og jeg spiller denne helgen for treningen sin skyld. Har ingen forventninger til score eller plassering, men skal jobbe med arbeidsoppgaver ut ifra hvordan ståa er nå.

Nå har jeg faktisk helg, da jeg fikk fri i morgen og skal spille innspillsrunde på fredag! Har du lyst å følge med på hvordan det går i helgen, kan du følge denne linken!

http://golfbox.no/livescoring/tour/?language=1044#/competition/535186/leaderboard

– Xoxo koko

Én reaksjon på “Long time no see

Kommentarer er stengt.