Duracell kanin hadde vært noe

Nå er det noen uker etter sist turnering som gikk i påskeferien. Ettersom turneringen ikke var noen stor suksess, bar det hjem for å trene på de delene som ikke funket der. Å dra fra Paris var trist, men heldigvis begynte banene her i Norge å bli åpne også.

Forrige helg tok jeg turen hjem til Tvedestrand. Å komme hjem er nesten som å være på ferie. Alt blir fikset for deg. Maten er ferdiglaget og klærne er ferdigvasket. Så fantastisk deilig å være hjemme, med en mamma og pappa som tilrettelegger alt. Jeg fikk også spilt Arendal GK som åpnet de første ni hullene med sommergreener på lørdag. Den er i bra stand, så blir spennende å se hvor bra den kan bli i løpet av sommeren!

Tiden jeg er inne i nå, er et totalt stress fra jeg står opp til jeg legger meg. Innspurten i alle fagene, og tentamen har begynt. Denne uken, på torsdag og fredag, skal jeg ha matte og norsk prøve. Neste uke er det to tentamener i tysk og fysikk og uken etter er det matte tentamen. Den uken er det også historie fremføring. I tillegg til alt dette, skal jeg jo helst trene litt golf og fysisk trening også. Jeg har valgt å ikke spille noen av de første turneringene, nettopp på grunn av at det skjer så mye på skolen. Det er kjedelig å måtte stå over, men hvis det skal bidra til at karakterene blir bedre, kommer jeg nok til å være glad for valgene i etterkant!

Snart er det klart for russefeiring også. Både jeg og russebuksa er klar!??

image

Xoxo KoKo

2 reaksjoner på “Duracell kanin hadde vært noe

  1. Roald

    Vi heier på deg og ønsker deg lykke til.
    Hilsen mommo og æffæ???

Kommentarer er stengt.