..og vi var alle enige om at det hadde vært en fin tur!

Nå er en uke i Frankrike over, og jeg sitter igjen med mange erfaringer, inntrykk og minner. Det har vært en super tur, med en super gjeng. Alt har gått prikkfritt (utenom spillet da selvfølgelig) takket være to supre reiseledere. De har sørget for at vi har det vi trenger til en hver tid, og hjelper til om det trengs.

Selv om turneringen ikke ble noen stor suksess for min del, var det andre norske som gjorde det bra i turneringen. Karoline Lund spilte seg helt til kvartfinalen i en av Europas største juniorturneringer, med andre ord en fantastisk prestasjon. Renate klarte også cuten, men tapte i 16-dels finalen. Celine vant to matcher i den andre turneringen som er for de som er født i 98 eller senere. Det er kult å se at norske spillere klarer å hevde seg blant de beste i Europa. Det gir motivasjon til å jobbe bedre og hardere.

Siden ikke jeg klarte cuten, hadde jeg tre bra treningsdager på golfbanen. Jeg fikk trent på deler jeg så ikke funket på banen. Ble lange dager på golfbanen, så la også inn litt fys på slutten av dagen.

IMG_5778

IMG_5787

I går (mandag) gikk finalen, og siden ingen norske spilte da, spilte vi den andre 18 hullsbanen på Saint-Cloud. Det var skikkelig dårlig vær, men humøret var likevel på topp. Det er så fantastisk med denne gjengen. Ingen blir sure eller umotivert av slike uforutsigbare ting. Vi tar det med et smil og gjør de beste ut av situasjonen.

IMG_5806

IMG_5804

IMG_5801

IMG_5803

I dag fikk vi også anledning til å være ordentlig turister. Vi dro ned til Paris og Eiffeltårnet. Er jo fantastisk at vi fikk mulighet til å se litt av Paris før vi reiste hjem. For de som kjenner meg, har jeg ekstremt høydeskrekk. Så å ta heis opp til TOPPEN AV EIFFELTÅRNET, var en mental prøvelse. Etter noe sånt som etter hundre dype åndedrag, satte jeg foten inn i heisen, og da var det ingen vei tilbake. En fantastisk utsikt når man først kom opp på toppen, men må innrømme at jeg var ganske borte store deler av den heisturen. Adrenalinkick så det holdt når vi kom ned igjen, og jeg var fornøyd med meg selv da vi kom ned. Sinnsykt kult å ha vært i toppen, og virkelig fått kjenne på vinden rive i håret og at du lever.

IMG_5923

FullSizeRender

FullSizeRender-1

FullSizeRender-5

FullSizeRender-3

Vi ankom flyplassen fire timer før avgang til Gardemoen, og med en ganske kjedelig flyplass, blir det en litt lang ettermiddag. En litt sliten gjeng ligger spredd ut over gaten. Flyet går 18.05 og skal etter planen lande 20.20. Gleder meg litt til å komme hjem igjen. Inn i faste rutiner, hard trening og fullføre det lille som gjenstår av skole.

– XOXO koko

2 reaksjoner på “..og vi var alle enige om at det hadde vært en fin tur!

  1. Roald stiansen

    Velkommen hjem. Så fint at du har vært i Paris da. Som du sier så gjelder det å være positiv. Lykke til videre Kroline??

Kommentarer er stengt.