Ny misset cut

Ny tung dag i dag. Missene blir for store, og jeg klarer ikke sette de få birdie sjansene jeg får. Ble litt for mye sidelengs og hakking ut på banen i gjen. Ble to slag dårligere i dag, men føler egentlig at jeg slo flere gode slag i dag, noe som viser at jeg er på sporet av noe.

Startet dagen rolig med to begyes, før jeg klarte å spille noe som lignet på golf frem til hull 8. Hooker ballen venstre, og må hakke med ut to ganger for å komme inne på banen igjen. Redder bogeyen, og ligger på det tidspunktet 4 over par.

Hull 9 slo jeg er dritbra drive midt i fairway og i perfekt posisjon for innspillet. Da jeg slo det innspillet sviktet ryggen og jeg hører bare et stort knekk i impact. Det var ikke spesielt deilig, og de siste ni hullene hadde jeg kun en tanke i hodet, og det var å bli ferdig. Alt jeg gjorde gjorde vondt. Å gå, bøye seg ned til ballen, slå ballen og til og med stå over ballen gjorde vondt. Hadde noe vondt i ryggen i går og tidligere i dag, men det var ingenting sammenlignet med på banen. Jeg har tidligere kunnet ligge på foam rolleren og fått det til å bli bedre, men midt på banen hadde jeg ikke det alternativet. Jeg gjorde så godt jeg kunne, men det ble trippel-dobbel på hull 1 og 2, og følte at alt håp var ute da.

Selv om det var en ganske svart periode der, klarte jeg å fullføre runden. 81, 83 holder selvfølgelig ikke til å klare cuten, så blir fire dager med trening de neste dagene. Må bruke de godt og finne tilbake til det spillet som egentlig ligger bak der. Jeg spiller ikke den golfen jeg vet jeg kan, og det irriterer meg. Treningsmengden og treningskvaliteten har aldri vært bedre, men allikevel spiller jeg så dårlig som jeg gjør. Håper det er noe sant i ordtaket som sier at «Det er i motbakker det går fremover». Jeg skal i allefall kjøre på like hardt, så kommer kanskje resultatene deretter.

To av to missede cutter suger, men det er fortsatt tidlig på sesongen og det kommer mange nye sjanser fremover. Jeg gir i allefall ikke opp, og er klar for å heie på de tre andre norske som gikk videre til matchspillet. ??

– xoxo KOKO