Tung dag idag

Første runde er over, og det gikk dessverre ikke helt som planlagt. Gikk ut på banen med godt mot, og spilte til tider noe som kunne ligne på golf.

Det startet på oppvarmingen. Slice, slice og mer slice. Kjempe bra start på dagen. Prøvde å gjøre det beste ut av situasjonen, ikke spør meg hva jeg gjorde, og startet med en konge drive midt i fairway. Følte meg skikkelig gira for å fortsette og slå gode slag, og gi meg selv gode birdiemuligheter. Birdier skulle vise seg å være skikkelig vanskelig. En kombinasjon med at jeg traff 6 greener totalt i dag, og på de 6 treffene lå jeg langt unna pinnen, endte jeg med null birdier totalt.

Selv om drivene var det jeg slet mest med på oppvarmingen, var det det som var noe av de positive idag. Jeg lå alltid på banen, og for det meste i gode posisjoner til å pepre pinnen. Det skjedde ikke, og kun 6 av 18 ganger treffer jeg greenen. Ikke fordi greenene er små akkurat, men fordi jeg slo ballen så dårlig at jeg alltid lå kort. Uansett om jeg gikk ned en, to og ja tre ganger (skjedde kun en gang) ville ikke ballen lengre enn ett par meter unna greenen. Ble god på fringeputt på rundt 25 meter idag, må jo tross alt ta med meg det positive!

Enn annen ting som var bra i dag, var korte putter. Misset ingen putter over 3 meter. Takket være den, reddet jeg meg mange ganger inn når jeg var litt ute å kjørte.

Det som er synd i dag, er at jeg ikke klarer å unngå store feil. Jeg hadde to trippelbogeyer, to for mye med andre ord. Begge skjedde på front nine. Dette skjer på grunn av en ting: nærspillet. Bunker-chip-treputt og 3chip-fringeputt og putt er alt for dårlig. Jeg havnet på feil side av greenen, og det straffet seg.

Da jeg kom inn etter runden, brukte jeg mye tid på rangen sammen med Morten som er med oss på turneringen. Vi fant ut at jeg cuttet ballen ALT FOR MYE, noe som resulterte i korte fader. Vi fikk justert dette og følelsen er mye bedre nå. Jeg slår ballen bedre, og den har en bedre ballbane!

Nå er jeg veldig klar for senga og en natt med forhåpentligvis litt mer søvn enn i går. Mange timer på golfbanen resulterer i en meget stiv rygg. Prøvde å bruke foam roller, og det hjelper de neste 20 minuttene, og så er det tilbake igjen. Matte motivasjonen var innom, men forsvant ganske fort. For vel tenke at noe er bedre enn ingenting.

image

My partner in crime, roommate og playing partner idag
My partner in crime, roommate og playing partner idag

Ny dag i morgen. Cuten ser ut til å ligge på +5, så alt håp er ikke ute. Med en veldig god runde i morgen, så er det jo fortsatt muligheter!!!

– xoxo KOKO

Én reaksjon på “Tung dag idag

  1. Elin Stormo

    Så godt å høre at du fokuserer på det som har vært bra og at følelsen av jobbingen i etterkant gjør at du går til sengs med godt mot??. Sov godt og masse lykke til imorgen??.

Kommentarer er stengt.