Pariiiiis??

Første dag er allerede over. Vi brukte dagen godt og dro opp til banen tidlig for å få noen timer med effektiv trening før vi hadde innspillsrunde klokka 12.30. Brukte tid på greener og greenområdene, noe jeg tror blir avgjørende denne uken. Banen spilles ikke så veldig lang, så drive er ikke alltid det beste fra tee. Banestrategi er med andre ord veldig viktig.

image

Saint Cloud GC er i en veldig bra stand. Greenene er fine og jevne, med god fart i.

I morgen skal jeg ut 09.10, i flight med Renate og en svenske. Veldig gira på å starte ny turnering.

Link til turneringen: http://www.ffgolf.org/Golf-amateur/Competitions/Epreuves-nationales-et-internationales/Calendriers-inscriptions-resultats/Annee-2016/Internationaux-de-France-U21-filles-Coupe-Vilmorin-Trophees-Esmond-et-Claude-Roger-Cartier/Page-accueil-tournoi

Leaderboard: http://www.ffgolf.org/Golf-amateur/Competitions/Epreuves-nationales-et-internationales/Calendriers-inscriptions-resultats/Annee-2016/Internationaux-de-France-U21-filles-Coupe-Vilmorin-Trophees-Esmond-et-Claude-Roger-Cartier/Page-scores-tournoi