Klar for ny turnering

Nå har jeg allerede reist i noen timer og har fortsatt en del igjen. Lang reisedag med andre ord. 

De siste to ukene har det vært mye å gjøre på skolen, og det var deilig å ha noen dager fri før jeg reiser til Paris i dag. Jeg skal spille French International Ladies Junior Championship på Saint Cloud  GC den neste uken. Vi starter først med to dager slagspill med cut og så er det de 48 beste som får spille videre. 

Selv om jeg kanskje ikke har fått trent helt optimalt, klarte jeg å få slått litt på Arendal. Det er fortsatt mye snø på rangen, men slo ut baller og hentet de inn igjen. Hva ofrer man vel ikke for det man liker å gjøre? Pappa fant frem skuffa og tok bort snø fra mattene, så funket helt greit! 🙂 Ser nå hvor praktisk det har vært å bo i Oslo de siste tre årene når banen på Arendal er stengt. Det finnes dessverre ikke så mange alternativer.

Håper på at flyturen går greit, og at flyene går som normalt etter bombingen i Brüssel. Flere oppdateringer kommer siden!

-XOXO koko

Én reaksjon på “Klar for ny turnering

  1. Roald

    Lykke til Karoline. Håper det beste for deg. Glad i deg vettu??

Kommentarer er stengt.