Over og ut for min del..

Ja, da var desverre turneringen over for min del.. Ble for mange tapte slag på for dumme ting. Gikk +8 første runden, og måtte gå under par på siste runden for å kunne spille videre.

image

Første runden startet på værst tenkelig vis. Slo en dritbra drive langt i fairway, men shanket nesten innspillet og stod da igjen med en ganske vanskelig chip i medvind og lite green å jobbe med. Klarte selvfølgelig å duffe den 10 meter, duffe neste chippen og slå fringeputten 4 meter forbi. Gikk da av med en deilig trippelbogey, og så meget optimistisk på runden. Fulgte opp med en dobbelbogey på andrehullet, før jeg klarte å treputte for bogey på hull tre. Det skulle vise seg å bli en tøff mental kamp. Med +7 på første ni, klarte jeg å snu spillet til det bedre på siste ni. Gikk +1 med en forholdsvis kald putter. Traff rett og slett ikke jernene godt nok til å kunne gi meg selv gode birdiesjanser. Traff 12/14 fairways og 9 greentreff. Med 31 putter og 12(!) chipper blir det ganske vanskelig å score bra.

image

Andre runden var spillet ganske annerledes. Jeg traff ikke like mange fairways, (kun halvparten faktisk), men slo jernene bunnsolid. Faktisk så bra at jeg ikke lenger hadde anelse om hvor langt jeg slo med de forskjellige køllene. Traff som regel greenen, to puttet og gikk av med par. De eneste tilfellene hvor ikke dette skjedde var da jeg fireputtet på 12, og ikke klarte å gjøre up and down. Så, igjen viser det seg at det er nærspillet som svikter, til tross for at all tiden til egentrening denne uken har blitt lagt der. Litt kjedelig, men det kan snu fort.
Så idag vil dagen bli brukt til egentrening, med selvfølgelig  fokus på nærspill. Hjemreisen blir i morgen tidlig hvor vi først skal ta tog til Malaga og fly fra Malaga til Oslo! Da er det bare 2 uker på skolen før jeg drar til Paris for å spille French, en turnering jeg er tatt ut til å spille. Frem til da er det å lade opp batteriene og være rustet til en kul turnering.
– xoxo K

Én reaksjon på “Over og ut for min del..

  1. Roald

    Gleder meg til å hente deg på Gardermoen . Jeg syntes du er flink jeg. Ha det fint, også sees vi i morgen . Klem ????

Kommentarer er stengt.