Spanish International Ladies’ Amateur Championship

Da er to innspills/trenings dager over og i morgen er det klart for å starte turneringen. Banen er grei, ikke så lang og ikke så mye hokus pokus. Valgte å spille 9 hull hver dag, på grunn av en rygg som har slått seg litt vrang. Rart at det alltid skal være noe. Også i denne turneringen er det ikke lov å bruke laser. Det krever en del bedre forberedelser enn normalt. Spesielt etter en ganske dårlig baneguide i tillegg. Så, innspillsrunden består både i å bli kjent med greener/greenområder OG ta masse mål for å gjøre det lettere når turneringen starter.

image

Etter en noe variert forrige uke viste jeg at når jeg spiller bra golf, klarer jeg og hevde meg blant det beste amatørene i europa. Det gir jo selvfølgelig motivasjon til å fortsette å jobbe hardt mot målene jeg har satt meg. Denne uken er det først 36 hull slagspill. Etter disse to rundene er det de 32 beste spillerne som går videre og skal spille matchspill de neste tre dagene. Resten er det «bye bye» til.

Etter 2 ½ uke på reisefot ser jeg frem til å komme tilbake i normale rutiner. Selvfølgelig er det utrolig deilig å kunne spille golf hele dagen, men jeg er i tillegg litt småstresset for alt jeg egentlig skulle ha gjort når det kommer til skolen. Jeg vet at jeg henger nesten ett kapittel bak i matte og fysikk, og det gir meg en urolig følelse. For jeg vet at jeg MÅ stå på eksamen for å komme meg til college, og slik ståa er i dag, blir det mye å ta igjen når jeg kommer tilbake neste uke om jeg skal klare det. Selv om situasjonen er slik som den er, må jeg bare legge bak meg alle disse tankene når turneringen starter. Jeg må ta de problemene når de kommer, og heller jobbe intensivt frem mot sommeren.

Akkurat nå er det golf som er viktig. Glemme alle de andre uviktige tankene og bare fokusere på det jeg skal gjøre og arbeidsoppgavene mine.

image

 

Resultater kan dere finne via denne linken: http://www.rfegolf.es/CompetenciaPaginas/CompetitionMicrosite.aspx?CompId=10391
Der vil også startlistene og informasjon om turneringen ligge!
-K

2 reaksjoner på “Spanish International Ladies’ Amateur Championship

  1. Elin Stormo

    Lykke til Karoline⛳️??. Stol på deg selv og hent frem råskapen når du trenger den?. Klem

  2. Anne Karin Terjesen

    Lykke til min venn! Krysser fingrene for deg, og gleder meg til å følge med. Ikke tenk på skolen, det ordner du greit når du får litt kniven på strupen! PS Det så ekkelt ut å gå i shorts! Glad i du. Klem tante Anne

Kommentarer er stengt.