Klar for ny uke!!

Da er første turnering i sesongen 2016 offisielt over. En uke med variert vær, spennende slag, mye lærdom og nye erfaringer. Spilte til tider mye bra golf, i allefall til å være såpass tidlig i sesongen. Vi si at jeg er fornøyd med de første 2 ½ rundene. Lå etter to runder helt oppe på delt tredje plass individuelt, men med en svak avslutning falt jeg litt nedover listen.

Vi endte som nasjon på en delt sjette plass
Vi endte som nasjon på en delt sjette plass
image
Endte på delt 14 plass individuelt

Det er mye jeg vil ta med med videre til Valencia, men også ting jeg vil prøve å forbedre før turneringen starter. Det jeg har lært av denne turneringen er:
• Nærspillet må bli bedre. Jeg skal fordele tiden mellom range/nærspill bedre. Igjen og igjen viser det seg at de som har et bra nærspill, klarer å score bra.
• Selv om det er tøft vær og spillet ikke er helt på topp, gjelder det å holde hodet kaldt og tenke at det er like tungt for alle de andre spillerne også.
• Jeg må være mer nøyaktig med innspillene mine. Ligger flere ganger på feil sted på greenen som fører til vanskelig første putt.
• Jeg har blitt bedre til å skru av og på fokuset. Dette har vært spesielt viktig på denne turneringen, når rundene kan ta opptil 6 timer.
• Jeg har lært at hardt arbeid over tid gir resultater.?
Nå er det noen dager med trening før turneringen starter. Dagen idag har blitt tilbrakt på tog. Mange interessante opplevelser der. Vi har møtt mange ikke-serviceinnstilte spanjoler, men vi kom oss heldigvis helskinnet frem. Turneringen starter på onsdag, hvor det først er 2×18 hull slagspill med cut, før det er matchspill på fredag, lørdag og søndag.
Trenger en hviledag nå. Kroppen har fått kjørt seg de siste ukene. De siste rundene på Nation Cup bar også preg av hardkjøret. Prøver å samle sammen litt overskudd før onsdag og «gunne» på!

Lang togtur
Lang togtur

Er jo hyggelig å se at tvedestrandsposten skriver om meg!

image

Hadde vært enda mer hyggelig å se hva det var de skrev??

image

Skal bli deilig å legge hodet på puta i kveld. I morgen spiller jeg, Michelle og Celine innspillsrunde 09.40! Go, go, go!?

-K

3 reaksjoner på “Klar for ny uke!!

  1. Roald

    Du er bare god. Er stolt av deg uansett. Ønsker deg lykke til. Klem fra mommo og æffæ

Kommentarer er stengt.