Tredje plass ved halvspilt turnering

Da var nok en runde ferdigspilt, og vi er allerede halvveis i turneringen. Ble ingen oppdatering i går, derfor kommer den i dag i stedet for. Det er to timer til jeg skal ut på siste runden, så må fordrive tiden på noe.

Dagen i går var solid. Traff mye fairways og litt flere greener enn første dagen, og det resulterte i en score på 76(+4). Klatret med dette opp fire plasser og ligger nå på en delt tredje plass. Norge som lag ligger fortsatt på femte plass. Vi er kun halvveis, så mye kan fortsatt skje. Deilig å kjenne at det jeg har jobbet med i vinter fungerer.

Dagen i dag kan bli interessant. Det har meldt 11 m/s med vind og 6 mm nedbør. Ingen bra kombinasjon. Bare vinden på denne banen er tøff nok. MEN, tålmodighet og smart spill er oppskriften jeg skal teste ut i dag. Vi er jo fra Norge, så dette er vi vant til!!

image

2 reaksjoner på “Tredje plass ved halvspilt turnering

  1. Vigdis Bakkerud

    Gratulerer, Karoline! Du er kjempegod! Moro å lese det du skriver. Lykke til videre!
    Hilsen «tante» Vigdis

    • karolinestormo Forfatter av innlegg

      Tusen takk! Hyggelig at du følger med!?

Kommentarer er stengt.