Starttid først er ikke alltid like lett..

Da er jammen meg sesongen 2016 i gang gitt!? Ble en fin dag på banen i dag. Gitt ut først, 08.00, og allerede da vi ankom banen begynte problemene. For, klokka 07.00 er det ikke lyst skjønner du. Startet oppvarmingen på puttinggreenen (ikke vanlig for min del), fordi rangen åpnet klokka 07.30 og fordi det var bekmørkt. Hadde det ikke vært for noen lyskastere i nærheten av greenen, hadde oppvarmingen startet mye senere. Men, fikk både slått og puttet litt, i lys og i bekmørket.

image

image

Er alltid veldig nervøs før turneringer når det er lenge siden sist, og idag var intet unntak. Startet rolig med en dobbel bogey(!), chip – 3 putt gjorde at forventningene ble ganske lave. Men, det viste seg at det ikke var spesielt stor grunn til det. Spilte steady hele veien inn, noen birdies og bogeys, golf med andre ord, ble resultatet overraskende bra i et felt med mye høye scorer. Signerte for en +5 runde, og ligger med det på en 7 plass individuelt. Norge ligger på en 5 plass med min og Renate sine score som tellende.

image image

Så, nå gjelder det bare å få seg en god natts søvn, før andre runden starter 09.30 i morgen!

 

5 reaksjoner på “Starttid først er ikke alltid like lett..

  1. Roald

    Kjempebra Karoline. Lykke til videre . Vi krysser alt vi har.

  2. Anne Karin Terjesen

    Gratulerer med en flott runde, og en veldig god start på sesongen. Er mektig imponert, og veldig stolt over deg!!! Fortsetter å krysse fingrene for de neste rundene. Lykke til. Gla i du. Klem tante Anne

  3. Elin

    Hurra!!! Du er bare…rå!! Blindebukk golf hørtes litt spennende ut ;). Med starttiden i morgen, er i alle fall en ting helt sikkert, og det er at oppvarmingen skjer i dagslys! Masse masse lykke til med runde 2 <3<3

Kommentarer er stengt.