En dag igjen før det braker løs

I morgen, da smeller det. Da begynner European Nation Cup her i Spania. I går brukte vi dagen til å spille innspill på La Reserva. En av de beste dagene så langt, værmessig. Banen er i utrolig bra stand. Ganske smal til tider og greenene er ganske ondulerte. Det er mye opp og ned, så man kjenner det godt i bena etter 18 hull. Greit at det bare er 18 hull per dag.

Spilleformen er 72 hull slagspill, og som sagt 18 hull per dag. Jeg skal ut først i morgen, 08.00, i toer-flight med en fra Østerrike. Turneringen er åpen for alle amatører i Europa, så det er mange gode spillere som både har mer erfaring og er bedre enn meg. Tar med meg turneringen som trening videre, så får vi bare se hvordan det går! 🙂

Startlisten for dag 1
Startlisten for dag 1

På søndag var jeg så heldig at jeg fikk spille Valderrama CG. En utrolig fin bane, med en del utfordringer. Mye trær og smale fairwayer gjør at man må ha kontroll på ballstart/skru. Spilte til tider veldig bra, og det var kult å ha prøvd seg på en såpass tøff bane.

 

Valderrama CG
Valderrama CG

FullSizeRender-2 2

I dag skal vi bort til banen for å trene, og gå 9 hull. Da blir det å gjøre de siste forbredelsene før i morgen.

 

IMG_5407

La Reserva CG
La Reserva CG

 

2 reaksjoner på “En dag igjen før det braker løs

  1. Roald stiansen

    Å, som vi tenker på deg. Mommo og æffæ ønsker deg masse lykke til. ??glad i deg vettu. Klem?

  2. Anne Karin Terjesen

    Hei og hopp min venn! Håper du nå har alt under kontroll, og er klar for å markere deg blant de store. Ønsker deg masse lykke til, og krysser fingrene for deg. Gleder meg til å følge deg! Klem tante Anne.

Kommentarer er stengt.