100 push-ups som straff

Da er snart dag 4 på samling over. 4 dager med mye spill og trening. Dagene går mye i det samme. Fys fra klokka 6, frokost, skole, egentrening, lunsj og spill på bane.

Oversikt over uka
Oversikt over uka

I går spilte vi på Heathland som er den andre banen her. Banen er mye opp og ned, så man kjenner det godt i beina når man er ferdig. Banen har blant annet en «monsterbakke» som man går og ser frem til hele runden. Vi skulle føre score på runden, og den som hadde best score etter 11 hull, ble kjørt opp bakken mellom hull 11 og 12. Det var ganske jevnt mellom meg, Michelle og Malena som spilte i ball sammen, men jeg dro den seieren i land, og fikk taxi opp bakken! Jeg gikk +1 på runden, og er fornøyd med det. Absolutt forbedringspotensial, men en fin start på uka.

Heathland
Heathland

image

Idag brukte vi mye tid på nærspillsøvelser og matcher. Vi gjennomførte 8-ballstest (chipping), langputt test og 50-ballstest (putting). Gjorde det helt greit på testene, men kjenner at formen fortsatt er litt rusten. Basert på chippetesten ble vi plassert i matcher med tre stykker. Vi skulle spille 9 hull, og nærmeste ballen fikk 2 poeng mens den nest nærmeste fikk 1 poeng. Det var da den med flest poeng som kvalifiserte seg til en shootout etterpå. Jeg endte i match mot Michelle og Alexander og vant, og gikk dermed videre til shootouten. Endte som nummer 2 av de 7 som var med i den.

Etter dette fikk vi tid til litt egentrening. Jeg ønsket egentlig å slå litt og gjøre en puttestasjon, men jeg overvurderte mine egne evner og lagde den litt for vanskelig. Stod og puttet i over 2 timer, og siden jeg ikke klarte å fullføre øvelsen, straffet jeg meg selv med 100 push-ups (gjennomførte det med vitner). Så nå sitter jeg igjen med en litt sår rygg og vonde knær! Hjelper nok med litt fys imorgen tidlig tenker jeg!

Puttestasjonen jeg ikke klarte
Puttestasjonen jeg ikke klarte
Straffen for å ikke klare den
Straffen for å ikke klare den

– K

5 reaksjoner på “100 push-ups som straff

  1. Anne Karin Terjesen

    Du er god Karoline. Det var som jeg skulle ha gjort det selv! Lykke til videre! Glad i du. Klem Tante Anne.

    • karolinestormo Forfatter av innlegg

      Tusen takk! Glad i deg også! <3

Kommentarer er stengt.