Fra 19 grader og sol til 15 m/s vind og regn

Etter en koselig helg med besøk hjemmenfra, har jeg nå satt kursen mot noe varmere strøk for trening og kokurranser. Reiste idag tidlig med fly til Malaga for først 1 uke med NTG samling så to uker med turnering. Første turneringen jeg skal spille er Nation Championship, en turnering jeg er tatt ut til av NGF, mens den andre turneringen er en turneringen jeg nylig fikk beskjed om at jeg kom med på. Turneringen går litt lengre nord, nært Valencia. Det er turnering med et sterkt startfelt og vi er tre norske spillere som skal spille den. Startfeltet er basert på verdensrankingen.

Etter en dag, kan jeg melde om meget uforutsigbart vær. Har både være 19 grader og sol, og 15 m/s vind og regn. Spania byr på det meste. Brukte de få timene vi hadde til trening idag på litt chipping og spill på bane. Ønsker å komme i konkurransemodus så fort som mulig, og være klar til neste uke. Mye som stemte på banen, men også mye som har forbedringspotensiale.

Links banen
Links banen
Banen ligger langs havet
Banen ligger langs havet

Vi bor på et nytt og fint hotell, som ligger et stykke fra banen. Vi blir derfor kjørt fra og til banen i buss. Vi spiser lunsj på klubbhuset og frokost og middag på hotellet. Mange av dagene går i det samme. Vi kjører fys trening på morgenen 06.00 og går deretter å spiser frokost. Så blir vi til banen, gjør 2 timer skole og går ut og trener. Så er det lunsj og spill på banen, før vi blir kjørt tilbake og spiser middag.

Nå er det snart et halvt år siden jeg konkurrerte sist. Kjenner jeg både er spent og nervøs. Spent på å se hvordan formen er etter å gjort om noen svingtekniske greier og hvordan nærspillet er etter mye trening på betonggulv. Håper at fremgangen fortsetter fra forrige sesong og at jeg kan bruke nervøsiteten på riktig måte. Det er jo bra å være litt nervøs, da vet man at man er skjerpet og at det man gjør betyr noe.
Ikke lenge igjen av skoleåret. 3 klasse har gått skummelt fort. Satt og telte hvor mange uker jeg hadde igjen på skolen før sommeren, og det er overraskende få. Nå skal jeg jo først være borte i 3 uker i Spania. Når jeg da kommer hjem igjen, er det 2 uker på skolen før påskeferien. I påskeferien reiser jeg til Paris for å spille French international junior championship. Når jeg da kommer hjem er det 1 ½ uke før vi drar på en ny samling med NTG til Sverige. Så er sesongen i Norge igang og russetiden starter. Skolen slutter 15 juni så er faktisk 4 måneder og 1 dag til jeg er ferdig med videregående skole.
– K

Én reaksjon på “Fra 19 grader og sol til 15 m/s vind og regn

Kommentarer er stengt.