Booooom!?//()»(/$&!=!?

Har vel egentlig en del andre ting som egentlig skulle vært prioritert, men siden de folke ovenfor, plutselig fant ut at de skulle støvsuge og Lisa skulle dusje rett ved siden av, ble det en liten konsentrasjonssvikt!

Dagene går skremmende fort unna, og etter en periode med lite prøver på skolen har lærerne bare rottet seg sammen og kastet alle prøvene rett i trynet på oss. Boom! I morgen er det religionsprøve på nesten 60 sider om kristendommen, og siden jeg er så priviligert med å ha vokst opp i en meget kristen familie (ironi), har jeg en del jeg må lære meg. På mandag må et litterært program være ferdig og i tillegg ligger R2 og fysikk 2 og surrer i bakgrunnen.

 

Savner min faste samlingsroomie..
Savner min faste samlingsroomie..

Dagene går mye i det samme. Prøver å legge inn så mye trening som overhodet mulig for å bli «fit for fight» i Spania. Er veldig klar for å reise til varmere strøk nå, selv om sola viser seg litt innimellom. 14 februar, neste søndag, reiser vi fra Oslo til Malaga, før vi kjører ned til Alcaidesa hvor den første uken skal tilbringes. NTG og Wang kjører der samlingen parallellt, hvor det blir mye spill på bane og nærspillsøvelser. Etter en uke der, reiser resten av NTG golferne til Costa Ballena (der vi var på samling i høst), mens jeg og en annen NTG’er blir igjen for å spille European Nation Cup rett i nærheten. Etter en uke med turnering, er planene fortsatt litt usikre, men om jeg kommer med, reiser jeg videre til Valencia for å spille en annen turnering, Spanish international. Blir i så fall der en uke, før jeg reiser hjem igjen den 6. mars.

Neste helg kommer også mamma inn på besøk, det blir veldig koselig <3

Masse gøy å se frem til, XOXO