En produktiv helg

Den beste følelsen er når du kan legge deg i senga en søndags kveld, og virkelig kjenne at du har fått noe ut av helgen. Når du kan legge hoda på puta med god samvittighet og bare tenke på all treningen du fikk unnagjort og de timene i golfhallen med god og kvalikativ golftrening.

Helgen startet med at jeg hadde meg en god styrkeøkt på fredag, med fokus på utholdenhet og overkropp. Løp 5 km på mølla før jeg hadde noen styrkeøvelser for armer og mage/rygg. Jeg reiste så videre til Fornebu for å terpe litt teknikk før jeg satte kursen mot golfhallen i Vestfold på lørdags morgenen. Der møtte jeg Audun som kom for å hjelpe meg litt videre med noen svingtekniske greier. Vi konkuderte med at svingen var bra, men at det selvfølgelig var noe som kunne forbedres!

I dag, søndag, stod jeg opp noe tidligere og jeg og Lisa møtte Malena på styrkerommet på NTG for en liten økt. Vi prøvde å tilpasse øvelsene til golfen, og hadde litt rotasjonsøvelser og litt eksplosivt for beina. En veldig effektiv økt, som helt sikkert kommer til å kjennes både i kveld og imorgen! 🙂

IMG_1201

Vi dro så videre til Fornebu for å terpe litt mer svingteknikk og jeg fikk testet det nye Audun kom med. Er veldig spent på hvordan det vil gå, både i Spania men også en ny turnering jeg er tatt ut til som går i Frankrike i påskeferien. Gleder meg på mange måter til sesongen er i gang og det blir mer spill ute på gress.

Uken som kommer består av styrketester på mandag, langrenn og bevegelighetstrening på tirsdag, egentrening (styrke) på onsdag, utholdenhet + mage/rygg på torsdag og egentrening på fredag. I tillegg kommer selvfølgelig golf hver dag!!

Over og ut, XOXO

Én reaksjon på “En produktiv helg

Kommentarer er stengt.