European Nation Championship

Dagene går unna i en fei, og det nærmer seg sesongens første turnering. Turneringen jeg skal spille heter European Nation Championship og går på La Reserva i Spania. Gleder meg veldig til å spille med det norske flagget på brystet igjen! Jeg og to andre jenter er tatt ut til å spille denne turneringen av Norges Golfforbund med bakgrunn på verdensrankingen (WAGR). Jeg er per i dag ranket som 475 beste amatøren i verden. Det er den 2 beste jente junioren i Norge og den 7 beste dame spilleren. Rankingen er basert på resultater fra sesongen som har vært, og oppdateres hver uke.
Jeg prøver å få utnyttet dagene så bra som mulig for å få en så optimal oppkjøring til turneringen som mulig. Som sagt kom turneringen ganske brått på, så må bli spilleklar litt fortere enn først antatt. Jeg jobber med en del nye tekniske ting i svingen, som skal gjøre at jeg slår lengre og mer stabilt. Tall fra trackman viste at jeg har noe å gå på når det kommer til køllehastighet.
Prøver å variere treningen, ved å gjøre andre aktiviteter enn bare å trene styrke innendørs. Jeg prøvde for eksempel crossfit for første gang forrige helg. Likte det utrolig godt, det var gøy samtidig som det var slitsomt. «Tommel opp».
IMG_4894
IMG_4898
IMG_4923