Dagens gladnyhet

I dag fikk jeg mail om at jeg var en av tre jenter som skal representere Norge under European Nation Championship på La Reserva GC fra 24-28 februar. Dette kom ganske uventet egentlig, men er veldig glad for mulighten jeg har fått! En hyggelig oppmuntring under dagens historie prøveøving. Det er på denne tiden vi reiser ned på treningssamling med NTG, så jeg rekker en uke på Alcaidesa før turneringen starter som er like i nærheten. Mer info kommer nok senere! 😉

Sitter nå med historie boka sånn halvveis foran meg, og venter egentlig bare på at klokka blir så mye at jeg må legge meg. Prøve på mandag, og siden helgen blir noe hektisk, er det greit å komme igang med øvingen. Dagen idag har bestått av skole, en styrkeøkt med fokus på overkropp og en liten økt på Fornebu!

IMG_5604

IMG_5605