Back to reality

Da er vi tilbake til hverdagen igjen. Lage mat, vaske klær og alt annet som følger med som hybelboer må gjøres. Tilbake til faste rutiner. Planlagte dager. Planlagte treninger. Ja, det er deilig med ferie, men skal være ærlig å si at det er deilig og være tilbake i en normal hverdag igjen. Kanskje ikke den delen hvor alt av lekser og prøveøving skjer, men det følger desverre med.

Har brukt de siste dagene godt. Har hatt noen solide økter på Fornebu, og noen greit tunge økter i styrkerommet. Merker så godt hvor mye man rekker å gjøre å gjøre på en dag, dersom man har en klar plan på hva man ønsker å få gjort. I går, da jeg var på vei hjem fra golftreningen, begynte jeg å tenke på hvor mye jeg egentlig hadde fått gjort den dagen. Hadde skole på morgenen frem til ti, før vi hadde en tung økt for beina som fortsatt merkes ganske godt. Så hadde vi litt skole igjen før vi sluttet rundt tre. Vi sluttet noe tidligere på skolen, så jeg reiste rett til Fornebu for litt teknikk terping. Når jeg satt i bilen på vei hjem fra trening var klokka bare fem. Jeg hadde altså da rukket å være på skolen, trene fys i 1,5 time og trene golf i 3 timer! Er en så deilig følelse og virkelig kjenne at man har fått noe ut av dagen, og at man har litt «fritid» før man går og legger seg for kvelden.  Brukte den tiden til overs til å bake noen veldig gode, og sunne rundstykker som jeg kunne fryse ned og ha med som niste på skolen. Mmmm!

IMG_4720

IMG_4723
Sykt deilig mat og ha med i bagen

Resten av uken blir det mer trening på Fornebu, og mer styrke/utholdenhet. På fredag blir jeg 19 år (sykt) og feirer i den anledning bursdagen min med noen venner her i Oslo! Har mye å se frem til og motivasjonen er på topp!

Over og ut fra en med en veldig sliten kropp!