Liten oppdatering siden sist!

 

Dagene går fort og snart er det jammen juleferie. Dagene går i skole, trening, mat og soving. Siden det nå er off-season, har jeg valgt å legge store deler av treningen i styrkerommet. Jeg trener nå styrke og kondisjon 6 dager i uken, noen økter hardere og mer intense enn andre. Jeg har funnet motivasjonen for trening og gleder meg til hver økt. Ved å planlegge treningsøktene blir treningen mer effektiv og jeg får mer ut av øktene.
Det har vært mye å gjøre på skolen i det siste. Vi har hatt en del prøver og nå tentamener. Da er det enda mer deilig å dra på trening og koble helt av. Det gjør også at jeg «våkner» opp litt mer, og at skoleøvingen senere blir mer effektiv.
Idag tok jeg meg blant annet en liten tur til Kolsåstoppen. Ingen hard økt, men det var deilig å komme ut i frisk luft og koble av litt fra matteøvingen. Neste uke blir siste innspurt av første semester, og da er jeg halvveis i 3 klasse. Tiden som 3 klassing har gått skremmende fort. Sista uke består av tentamen på tirsdag og torsdag i tysk og R2, før jeg reiser hjem på fredag! Skal bli deilig å komme hjem og koble av litt! 🙂

IMG_4632

IMG_4588

 

Én reaksjon på “Liten oppdatering siden sist!

  1. Roald stiansen

    Kjempeflott Karoline. Ønsker deg lykke til??

Kommentarer er stengt.