Collegepapirene signert

11 november skjedde det! Jeg signerte på collegepapirene og er ett skritt nærmere Kent State og collegegolf! 🙂 Utrolig glad for valget jeg tok da jeg valgte Kent. Coachene er utrolig flinke og ikke minst hjelpsomme. De hjelper meg om jeg trenger hjelp med noe, og forteller meg hva jeg trenger å gjøre før jeg kommer på college. Det er mye papirer som skal fikses og da er det godt å ha noen å spørre. Jeg er også glad for at jeg har skrevet under såpass tidlig. Deilig å bli ferdig med ting, så jeg har mindre ting å tenke på etter jul når det er mye som skjer på skolen og golfsesongen starter.
Kent State er nå ranket som det 7 beste laget i divisjon 1 i USA. Jeg er utrolig stolt over at et såpass bra lag ønsket å ha meg på laget. Skolen er ranket som en av de 100 beste skolene i hele USA. Jeg er glad for at jeg kan kombinere golf og skole. Da har jeg en utdanning jeg kan falle tilbake på om det ikke skulle gå hele veien med golfen.
Skolen starter 21 august, så om 9 måneder er jeg igang!

12241538_943456352367908_1909599553636410196_n

Liten artikkel fra Kent state golf om signeringen: Les her!