Klar for college!

Jeg hadde før sesongen startet, laget en detaljert mål og handlingsplan med mål for sesongen. Ett av målene var å ha kontakt med college og kommet godt i gang med den prosessen. For ikke lenge siden, committet jeg til Kent State i Ohio. Det vil si at jeg har tatt i mot ett tilbud de har gitt meg. Dette tilbudet gav meg 100% scholarship, noe som betyr at de betaler alt for meg. Alt fra bosted, mat, skole, klær, reiser osv.. Jeg møtte assistent coachen i Tsjekkia på lag-EM, der hun tok kontakt med meg og vi begynte å prate videre på mail og skype. Da jeg spilte i Sverige møtte jeg head coachen. En superhyggelig mann, med mye erfaring. Han har og er fortsatt caddie innimellom for en amerikansk spiller på LPGA touren. Vi fortsatte og snakke, og jeg merket etterhvert at jeg var veldig komfortabel med stedet, coachen og skolen. Derfor takket jeg ja til tilbudet, og er klar for å flytte til Ohio i august til neste år. Ohio har som Norge tydelige årstider. Det kan komme en del snø om vinteren, men de har utrolig bra inne fasiliteter + at de reiser mye til Florida for å trene, så jeg ser ikke på det som et problem. Kent har 7-8 spillere på laget, og jeg kjenner en svenske som begynte der i høst. De har et bra golfprogram og en bra akademisk skole. Laget er ranket som 34 beste divisjons 1 lagene i USA, og vant nettopp en collegeturnering på en sammenlagt score på -6. Jeg gleder meg utrolig mye til å bli ferdig på NTG og bli en del av GOLDEN FLASHES!